2020-05-25
Nu har vi äntligen fått tag i en ny EA tupp och han gör vad han ska vilket innebär att vi nu åter igen kan sälja ägg från gruppen. 
Runt V.32 kommer vi få hit våra nya Blåankor som kommer att vara från genbank, det innebär att vi ska ansluta oss med och vara med i avelsprogrammet för att hålla individantalet uppe och motverka att de blir utrotade. 
Just nu har vi runt 4-5 veckors kötid på AC äggen vilket i dagsläget innebär att vi inte kommer att sätta upp någon mer på kö då vi sen innan vet att de lämpligt brukar börja rugga under sommaren.

2020-03-15
Det blir inte alltid som en tänker sig. Vi hade tänkt att skaffa mignonankor och kläcka upp själva, men  har saknat våra blåankor väldigt mycket sen de flyttade. Så om 10 veckor ca kommer vi ha Svensk Blåanka i genbank på gården, och hoppas att vi kommer bli godkända som genbanksuppfödare framöver. 

Vi har även kläckt upp celadonvaktlar och hoppas på att de inom 6 veckor kommer att ge oss ägg så vi dels kan kläcka upp fler men även kan sälja avelsägg efter de.

2020-02-01
Vi har inte några Svensk Blåankor kvar vilket innebär att vi inte heller har några avelsägg.


2020-02-01 
Tyvärr kan vi inte erbjuda några avelsägg av EA just nu, vi saknar en fungerande avelstupp.


2020-02-01
Snart drar en ny säsong igång. Våra fjäderfän har så smått börjat att värpa och inom ett par veckor bör vi kunna ha en ganska klar bild över hur befruktning och hur "produktionen" är.